Tämä on toinen nettiin laittamani legacy. Minulle sattui pikku vahinko, ottaessani ensimmäisen osan kuvia. Otin puolisoksi vahingossa tehdyn simin (en oma tekemääni, vaan siniperän asukin). En yhtään muistanut, että se sim kuului siniperälle ja ajattelin, että se olisi ihan Townie. Pyydän anteeksi siitä. Paitsi siitähän pääsee eroon...... Toivottavasti haluatte kuitenkin lukea! =D

Photobucket

Tämä tyttö tässä on Neela Von Roussen. Hän on sukuni kanta-äiti. Neelan tavoitteena on perhetavoite ja mieltymyksiä onkin musta hiukaiset ja ahkerat työntekijät! Neelan inhoksi onkin sitten kaikki maailman löyhkät =) Neela tulee rikkaasta perheestä. Tai siis no…. Neela karkasi nyt 18-vuotias syntymäpäivänään, koska ei halunnut naimisiin, perheensä määräämän miehen kanssa. Nyt hän perustaa oman sukunsa, tänne hänelle uudessa kaupungissa.

Photobucket

Neela otti vanhasta kodistaan mukaansa 20 000 simoleonia ja tontin oston jälkeen hänelle jäi vain 4 800. Sillä hän rakensi tämän pienen talon.

Photobucket

Joku kumma Hod Rumble toi hänelle lahjan. Anteeksi! Rod Humble siis, korjaan.

Photobucket

"Äh! Tätä tylsyyttä ei kukaan jaksa!!" Neela ärisi. Neela meni puhelimen luokse. "Hei tilaisin taksin tänne …….. kiitos."

Photobucket

"Hei vaan!" Neela tervehti kuskia. "Minnes ajetaan?" Kuski kysyi kohteliaasti. "Rollon piilopaikkaan…" Neela vastasi. Mitäs sinä sinne menet Neela!!! "No hakemaan sitä puolisoo, niinkö pakotat kokoajan!!" Mietin vaan, että eikös niitä muitakin paikkoja ole, kuin se....

Photobucket

Täällä sitä ollaan! "Kiitos kyydistä, herra kuski!" , "Mä oon nainen!!!" , "No kiitos kyydistä akkakuski" , "Ole hyvä.." , Hei!!!" Ja niin kuski jäi huutamaan Neelalle, joka ei kuullut mitää, kun kerkesi laittaa oven kiinni….

Photobucket

Aika kiva mesta! Neelalle ei vaan mikään kelvannut…

Photobucket

Hyi helkuta!!!! Ei mitkään Petteri Vitikat kelvannut...

Photobucket

Voi mikä turpa!! Yhhhhh…….!!!! Jonne Kotala, kaikkien aikojen rumin.. Mm… Kuulemma rikas mies, paitsi kaupanpäälliseksi sais iha helkutan rumia lapsia!!

Photobucket

Mmm… No mikäs siinä.. Neela riemastu tämän kollin nähdessään tämän Pertti Eririkas IV:n.

Photobucket

"Mm..Hei vaan!" Neela tervehti. "No tereveppä terve!" Pertti vastasi tervehdyksin. " , "Mä oon Neela ja uus täällä Stadilla ja tuol kaupunginlaidal olevas "laaksos", ja joku voi iha hyvin esitellä mulle vähä paikkoja..." , "Noo, mul on pari ideaa, käy kysymässä apua....." Pertin lause jäi kesken Neelan huokaistessa ja katsoessa Perttiä "vihjailevasti".

Photobucket

"Eiku siis. Aa niin tota... Mää voin ihan hyvin esitellä sulle nää mestat" Pertti sanoi ja vinkkasi silmää. "Voi todellako?! Kävisikö tänään illalla...meillä.....?" Neela riemuitsi. "Joo, missä sä asut?" Pertti kysyi. "Siin kaupunginlaidal olevas pikku paikassa.... entäs muuten sä?" , "Nooh, mä asun siniperällä.." Neelan silmät menivät aivan pyöreiksi. Olisiko tämä se Pertti...... No Neela kertoi kuitenkin osoitteensa heti tälle Pertti Eririkas IV:lle...

Photobucket

Ja vähän flirttailun esimakua...

Photobucket

Pian molemmat päätyivät hengaamaan lattialle. Viereisessä pöydässä oli... hyvä meininki!!

Photobucket

Neelan ja Pertin hengauspaikan vieressä, eräs mummeli katsoi erittäin pahasti juovaa tyttöä. "Mitä sä siin mulkkaat, hyvä rouva! Tää on vettä, joten älä kato noin!!" Tyttö raivosi mummelille.

Photobucket

Kaikenlisäksi Perttiin iski tylsyys ja tämä sen vuoksi lähti. Ainiin ja samalla jätti Neelan yksin, kuin nallen kalliolle!

Photobucket

Neelan tuli nälkä ja hän päätti ottaa itselleen pöydän.. Jäihän hänelle 500 simoleonia, rakennuksien jäljeltä...

Photobucket

"Mitäköhän tässä sitten ottaisi...?" Neela mietti.

Photobucket

Tarjoilija on ulkomaalainen: "Oleteko tehny päätöksen hyvänne asiakas?" Tarjoilija riensi Neelan luokse. "Kyllä ottaisin...." Neelan lause jäi keskesn, kun.... "Näytä rikas perheen tyttö olevan? Saata meiltä hummeria halvennettuna, kun yleesä onkin!" Tarjoilija innostui. "Öhöm, en ota kuin ihan vain nektariini torttuja..." Neela tilasi. "No hyvä on, hyvä on. Nektarinitortuja haluateko kermavaahto??" Tarjoilija kysyi. "Ei kiitos..."Neela ärähti.

Photobucket

"Ja woola! Teidä nektarinitortu!!" Tarjoilija sanoi. Ja Neela ei vastannut eikä edes ilmehtinyt, vaan joi lasista vettä aivan kuin vieressä ei olisikaan ollut Tarjoilijaa, joka ei puhui huonoa simiä....

Photobucket

Neela söi niin, että lensi ruokaa ja sen muruja pitkin maita ja mantuja. Tuoko muka rikkaan perheen tytär oli? "Kyllä olin! Ja oikein hyvä sellainen!!!" , No anteeksi Neela. ....Se ei vaan näytä siltä.....

Photobucket

Tämän Neela pongasi, jollekkin pojalleen vaimoksi...

Photobucket

"Hei vaan! Tilaisin taksin tänne Stadille, Rollon piilopaikkaan, kiitos" Neela tilasi taksin, ja sulki puhelimen..

Photobucket

"Hei vaan sitten!" Neela hyvästeli Rollonpiilopaikan ja.....

Photobucket

...ampaisi! Heti, kun Neela paukautta oven kiinni alkoi raekuuro. Hassu juttu...

Photobucket

Neelan täytyi ottaa työkin joskus... Hän päätyi löysäily-uraan =)

Photobucket

Neela soitti vielä Pertille. "Hei, voisimmeko vaihtaa sen esittelyillan huomiselle?" Neela kysyi ja Pertti suostui.

Photobucket

Kun Neelalle tylsyys iski, tämä meni vessaan laulamaan... tai siis räppäämään...

Photobucket

Neelaa alkoi väsyttää aivan mielettömästi, joten meni pehkuihin ennnen kymmentä...

Photobucket

Aivan varhain aamulla, Neela heräsi laittamaan itselleen ruokaa. No ei nyt laittamaan, vaan tökkäämään valmisaterian uuniin.

Photobucket

Pian Pertti soitti Neelalle. "Pertti?!" Neela huudahti.

Photobucket

"Joo, kyllä se oli tänäiltana. Joo tulet meille..." Neela oli niin iloinen ja tästä voisi kehittyä hiukan enemmän. He saisivat ison määrän kakaroita tänne taloon ja leikkisivät yhdessä muksujen kanssa. Hän laittaisi ruokaa koko iloiselle perheelle ja huutaisi leikkivät lapset ja leikkivän Pertin  syömään. (Voivoi Neela mitkä unelmat sinulla on...)

Photobucket

Neela ja Pertti juttelivat todella pitkään ja molemmilla luisti juttu.

Photobucket

Iltahämärä koitti nopeasti ja Neela meni tervehtimään iloisin mielin Perttiä, joka oli saapunut "esittelemään paikkoja". Neela flirtti Pertin kanssa sen kuin ehti.

Photobucket

"Kiitos Pertti, kun tulit esittelemään paikkoja minulle! Olen tosi iloinen siitä!" Neela kertoi. "Minäkin olen iloinen, kun valitsit juuri minut siihen, että esittelen paikkoja sinulle..." Molemmilla juttu luisti jälleen kerran....

Photobucket

Pian Neela uskaltautui pidemmälle, kun oli tänään suunnitellut.Hän rohkeni antaa Pertille pikku pusun. Tietenkin Pertti lähti "leikkiin" mukaan.

Photobucket

Hitaitakin ehdittiin tänä yönä tanssia. Pertti oli aivan Neelan lumoissa!

Photobucket

"Oi Pertti!" Neela sanoi ja hyppäsi miehen syliin. Ja Pertti ei voinut muutakuin ottaa neitokaisen vastaan. "Tänään on kyllä maailman paras päiväni koskaan!" Neela saneli Pertille. "Minun myös ja tulee varmaan olemaan vielä hauskempaa" Pertti sanoi Neelalle hymyillen naiselle vihjailevasti.

Photobucket

Pian molemmat uskaltautuivat rentoutua romanttiseen suudelmaan. Oi ei! Perttihän pitää tänään hauskaa! Onneksi Neela on onnellinen nyt eikä aina valita -.-

Photobucket

Ja sitten: "Pertti, mitä jos muuttaisimme yhteen, muuttaisit meille tänne!" , "Pertti vastasi myöntävästi ja toi Neelan ja hänen yhteiseen varaan lisäksi 28 396 simoleonia lisää.

Photobucket

"Jesh" Neela tokaisi ja hieroi käsiään yhteen. Kohta saapuisi kuitenkin tämän työauto ja hän päätti antaa Leon rakentaa heidän talonsa ja sisustaa. Se tulisi sitten hänelle yllätyksenä!

Photobucket

Pertti toi kukkia Neelalle oven eteen. Ne olivat kauniita! Älkää välittäkö haisevasta lautasesta! Se ei ole kaunis!! (Näyttää ihan vauvan vaipalle, kun vaipat ovat maassa -.-' )

Photobucket

Sitten Neela tähtäsikin työautolle ja jätti Pertin talon rakennukseen ja sisustamiseen!

Photobucket

Ja tässä uusi talo. Älkää välittäkö, siinä ei ole ikkunoita, koska talo ei ole vielä ihan valmis ja ei ole välttämättä se lopullinen, joten siksi en laita ikkunoita. Kyllä ne siihen kohta tulevat kun saadaan töistä rahaa! :D

____________________________________________________________________________

Eli tässä sitten tämä ensimmäinen osa. Toivottavasti teitä ei haitannut, että Pertti ei ole Townie :( Itseäni harmitti suunnattomasti se, sillonkuin siskoni sanoi, että se ei ole townie :( Toivottavasti se ei vie teiltä lukuintoa :( Mutta eiköhän seuraavassa osassa Pertistä päästä... ;D (harmitti niin paljon, että siitä on päästävä, mutta eiköhän se jätä itsestään jotain sinne taloon ;P)