Tulinkin sitten kirjoittamaan kolmannen osan, kun en ole kotona vähään aikaan. Aloitetaankin jo...Photobucket

Neela oli kutsunut Taavin aamulla heille ja he keskustelivat eilisestä illasta paljon. "Minulla oli eilen mielettömän hauskaa!" Neela sanoi Taaville. "Niin minullakin Neela!" Taavi kertoi. "Voisimme ottaa samanlaisen illan joskus toiste" Taavi lisäsi pienen hiljaisuuden jälkeen. "Oi ilomielin!" Neelahan tietty riemuitsi.

Photobucket

Yht'äkkiä Taavi tarttui Neelaa käsistä. "Haluatko todella olla minunlaiseni vanhan ukkelin kanssa?" , "Oi Taavi! Et ole mikään vanhus! Minulle olet erittäin rakas nuorekas herrasmies!" Neela totesi Taaville ja tämän kuullessaan Taavi ilostui kamalasti.

Photobucket

Pian Taavi kietoi kätensä Neelan ympärille. Samalla Neela sai sanotuksi: "Taavi, muuttaisitko tänne asumaan minun ja Chrisin kanssa?" Taavi hymähti ja he muuttivat yhteen Taavi toi 10 000 simoleonia lisää varoihin.

Photobucket

Heti muuttohalauksen jälkeen Taavi meni kauemmas ja rupesi... No näette varmaan. "Hmm..." Taavi mietti. Pian Neela tokaisi: "Taavi, mitä sinä puuhaat?!" , "Öhöm...  en mitään...."

Photobucket

Pian pari suutelivatkin ja se oli heidän ensisuudelmansa. Pian kuitenkin parin täytyi erota, sillä oli Chirin synttärit. Taavi muutti taloon huonoon aikaan, sillä heti kasvoikin vauva vaikeimpaan ikään, taaperoikään...

Photobucket

Ja Neela haki poikansa ja Taavi katseli vierestä, Taavi olisi pian Chrisin isäpuoli ja päätti hoitaa Chrisiä, kuin omaa lastaan.

Photobucket

Ja niin Chris muuttui ja hänestä tuli oikein söpö pieni poika. Ehkä hiukan vihaisen näkönen, mutta...

PhotobucketPhotobucket

Illalla Neela ja Tavi menivät naimisiin ja kihloihin. Hiukan nopeaa toimintaa!

Photobucket

Naimisiin ja kihloihin menon jälkeen Neela opetti Chrisiä potalle. "No niin pysy nyt siinä niin äiti vahtii, tee tietty hätäsi samalla kultapieni!" Neela puheli Chrisille. Neela myös päätti, että silloin kun Chris on lapsi, hän saisi tavata isäänsä, hän jää vain opetuksesta paitsi, mutta pakkohan ilkeämies vaikka onkin, nähdä tämä heidän upean suloinen lapsukainen!

Photobucket

Tässä uusi Taavi! Eikös olekin upea mies? ;D

Photobucket

Taavi pääti kuin päättikin laittaa Neelalle kukkia ovelle, onnistuneiden treffejen vuoksi! "Kauniita kauniita kauniitaa!! Niinkuin Neelakin!!!" Taavi lauleskeli.

Photobucket

Pian tällainen söpö katti taaperti pihaan! "Ooi voi voi oletpa sinä suloinen pikku kissa, aivan kuin Ruusu! Saat nimeksesi Ruusu! Tiedätkös Ruusu! Toin tuohon juuri ruusuja vaimolleni! Tuohon pihaan, näetkös!!" Taavi jutteli maukujalle. Kissa vain miukui Taavin edessään ja Taavi vain jatkoi puhumusta. Taavi pitää eläimistä (?) Suosiotavoitteinen kuin onkin... (Jos nyt oikein muistan...)

Photobucket

Pian Taavi ottikin Ruusun lemmikikseen! (Lemmikkielämä-lisäosa on ollut minulla pitkään ja vasta nyt ensimmäisenä kertana saan kujakissan! Olette todistamassa tätä xD Koiraakaan en ole koskaan saanut ) jatketaan =) "Voi Ruusu! Tervetuloa Von Rousseneille!!" Taavi toivotti kissan tervetulleeksi. Mitä mieltä Neela mahtaa olla katista??

Photobucket

Oli ilta ja ensimmäisen kerran uskalti Ruusu tulla vasta sisään. "Kuule Ruusu! Olet käynyt siinä ovella ainakin miljoona kertaa kurkistamassa, mutta sisään et ole tullut! Nyt ala tulla, täällä on lämmin kori ja hiekka odottamassa sinua!" Taavi puheli kissalleen.

Photobucket

Uusi vauva näytti olevan tuloillaan ja mitä Taavi teki?! "Hmm... Mukava kirja!" Taavi murrr >:/

Photobucket

Aamulla Neelalla oli aamupahoinvointia. "Yhh.. Äklö olo...!" Neela tuumi.

Photobucket

Samalla kun Neela oli pöntönomana, Taavi teki tuttavuutta posteljoonille. "Heis vaan sinä Aaron Liimataimen!" Taavi tervehti. "No tervepä terve sinä..." , "Voit sanoa minua herra Taaviksi" Taavi sanoi mahtaillen. "Okei herra Taavi" Aaron sanoi. Taavi tuo taitaa mennä liiallisuuksiin...!

Photobucket

He päätyivät hengaamaan. "No Aaron, kerros millaista on tehdä töitä postille?" Taavi kysäisi. "No onhan tää raskasta kierellä ympäri kyliä..." Aaron sanoi. "Te nuoret olette niin huonokuntoisia" Taavi sanoi ja nousi pois hymähtäen. Aaron jatkoi matkaansa....

Photobucket

Illalla Neelalla oli parempi olo ja päätyikin opettamaan kävelyä Chrisille, esikoiselleen.

Photobucket

Taavikin opetti Chrisiä ja oli tälle kuin oma isä, mutta Taavi tiesi, ettei Chris pitäisi tätä isänään, kun olisi hieman vanhempi. Hän opetti pikkuise kävelemäänkin =)

Photobucket

"Heih! Vihsoinkin se toinenkin sieltä tulee!" Neela riemuitsi.

Photobucket

Neelalle jäi aikaa, silloinkuin Chris nukkui, tai leikki. Neela juttelikin nyt Pertin kanssa puhelimessa. "Juu Pertti, Chris voi tulla silloin tällöin käymään siellä sinun luonasi.. Soittelen, kun hän on tulossa kyläilemään, siis lapsena. Saatan häntä aina hieman sinne ja SINÄ tuot hänet kotiin asti. Luotan siihen, että myit kaupat ja velkasi ovat maksetut!" Langan päästäkin kuuluu kamalasti pölötystä.. "Ei Pertti!! Emme palaa yhteen, vaikkei velkoja olekaan enää!!" Vielä he kuitenkin jonkin aikaa juttelivat Chrisistä...

Photobucket

Neela kutitteli välillä Chrisiä ja leikki pojan kanssa yhdessä. "Kohta saatkin pikku veljen tai siskon Chris!" Neela kutitteli ja kertoi. Chris nauroi suloisesti ja nyökkäili, vaikkei tainnut tajutakkaan mitään mistään.

Photobucket

Tässä Neela uusiutuneena, eihän hän voisi lapsiensa nähden pitää pääkallo pantaa  ja lyhyttä ja paljastavaa mekkoa. (Neela on raskaana, mutta maha ei näy vaatteissa)

Photobucket

Neela söi, nukkui, söi nukkui ja kävi välillä suihkussa ja vessassa, hoiti myös Chrisiä, kun Taavi oli töinsä parissa, kirjoitellen romaania.

Photobucket

Nyt sitten Taavi päätti muuttaa hieman Ruusua, mutta kaulapantaa ei perheeltä löytynyt :( Toivotaan ettei Ruusu karkaa, joten pidetään siitä hyvää huolta!

Photobucket

Ja siinä Ruusu nukkui ajatellen isäntäänsä "herra Taavia" no ei =)

Photobucket

Ja tässä nukkuukin Chris. Kehtokuva ennen kuin hän muuttuu lapseksi!

Photobucket

Chrisillä oli myös hauskaa lastenhoitajan, Karenin kanssa!

Photobucket

Pian Neela nousi sängystään ylös tuntiessaan jotain kerrassaan omituista...

Photobucket

Ja noin se kävikin!

Photobucket

Mukavan mukava illallinen onkin valmista! "Kaikkii syömäääääään!!!!" , "Tai siis no Neela vain, muut eivät syö" Taavi huusi ja jatkoi vielä.. Kohta olisi Chrisin aika kasvaa lapseksi ja kaikki olivat innoissaan! Aluksi päätettiin syödä ja sitten kylvettää Chris ja sitten kasvaa!!

Photobucket

Ruon jälkeen ammeessa, kylppärissä... "No kulta! Kohta kasvat!" Neela saneli lapselleen. Ja siinä samalla Chris oli innoissaan ja roiski vettä sinne tänne.

Photobucket

Neelalle iski väsymys ja meni vuoteeseen, joten nyt sitten Taavi katseli lapsen kasvua.

Photobucket

Ja sitten Chris kasvoi! "Vohou mukavaa olla nyt sitten lapsi!!" Chris huusi. Taavi tuijotti vain kasvanutta lasta.

Photobucket

Aikasin aamulla Neelan ollessaan syömässä elisiä jämiä, hän tunsi kipua. "Aaarg Taaviii!! Tule tännee!!" Chriskin kuuli, mutta jatkoi uniaan...

Photobucket

Neelan kipu laski ja hän sai hengähdettyä hiukan..

Photobucket

Tällainen suloisuus sieltä kömpi. Poikavauva, nimeksi tuli Charlie. "Oi sinua suloiista pientää lastani!!" Neela lässytti.

____________________________________________________________________________

Tässä sitten kolmas osa! Toivottavasti piditte, osa saattaa olla hieman tönkkö, joten pahoittelen. Kirjoitusvirheitä luulen, että löydätte, joten kommantoikaa ja kertokaa mielipiteenne ja mahdollisesti haittaavista kirjoitusvirheistä =)