Tässä sitten neljäs osa =)Photobucket

Aloittakaamme osa Chrisin kuvalla. Eli siis tässä Chris uusissa vetimissä yms yms. (Anteeksi en tajunnut ottaa lähempää...)

Photobucket

Suuren synnytyksen jälkeen Neela suuntasi kohti lasten huonetta ja asetti pojan sinne makaamaan. Pojan hymy oli sulattaa Neelan sydämmen, eikä tämä olisi halunnut jättää poikaa yksin kehtoon, mutta Neelan oli itse pian pakko lähteä töihin, joten asialle ei voitu mitään.

Photobucket

Neela vihasi perheen kissaa, Ruusua. Hän ei pitänyt eläimistä juurikaan. Varsinkin kun tämä yllätti kissan makuhuoneen vaatekaapin kimpusta. "Sitä kaappia ei ole tarkoitettu sinun kynsimiseesi!" Neela ärisi kissalle. Kissa parka, sekun on muutenkin hirmu arka kissa ja vielä joutuu kestämään Neelan huudot...

Photobucket

Talo oli kuin pyöremmyrskyn jäljiltä. Kissan koppi haisi, kissanhiekkalaatikko täytyi tyhjentää, tiskit olivat likaiset ja lautasten yllä pyöri kärpäsiä. Perhe kuitenkin päätti kutsua kotiapulaisen tämän myrskyn keskelle. Ja kun vielä taaperokin on tuloillaan niin huh!

Photobucket

Mutta eihän se apulainen voinut tätä tyhjätä! Siispä Taaville jäi sekin rankka työ...

Photobucket

Chrisin ensimmäinen koulupäivä olikin sitten tässä. Poika tuli koulusta kotiin jakatsoi hieman telkkaria ja sitten ahkerasti läksyjen pariin.

Photobucket

Toisin kuin kukaan muu perheestä, Taavi oli keskittynyt töihin toden teolla. Taavi teki siis töikseen romaaneja ja sai kuin saikin jokaisen kirjoittamansa romaanin myyntiin.

Photobucket

Ruusukissakin oli keksinyt tekemistä. Päätti syödä perheen lohiaterian ja jos vain Neela näkisikin tämän, katti lentäisi varmaan suitpäit ulos ikkunasta. No siis ovesta, kun perhe ei omista VIELÄ ikkunoita.

Photobucket

Perheen esikoinenkin oli keksinyt tälle illalle tekemistä. Chris vaihtoi uimapuvun päälleen ja täytti ammeen ja rupesi leikkimään merirosvoa.

Photobucket

Mutta ei se merirosvoleikki kauaa kestänyt, kun Chris rupesikin leikkimään sammakkoa.

Photobucket

Seuraavana iltana Taavi oli taas aloittanut uuden romaanin ja oli jo senkin loppu vaiheilla. Samalla Taavi vahti, että Chris tekisi tämän päivän läksyt kunnialla loppuun.

Photobucket

Perheessä ei ollut vain sotkuista, vaan myös tavarat hajosivat käsiin. Siinä oli sitten Taavilla korjailemista.

Photobucket

Ennen nukkumaan meno aikaa Chris kävi tähyilemässä tähtiä ja näki monia omituisia valoilmiöitä. "Kaikenlaista tuolla ylhäällä mahtaakin olla" Chris tuumasi yksinään ja ihmeissään.

Photobucket

Aamuyöllä alkanut lumisade olikin aheittanut tientukkoja pihoissa ja autoteillä. Chrisin taapertaessa koulubussille hän mietti, miksi täytyi mennä kouluun, kun kotipihalla voisi rakennella lumiukkoja ja muita kivoja lumiveistoksia.

Photobucket

Illalla olikin Charlien synttärit ja hän pääsi kokemaan taaperoajan ihmeitä. Söpöhän siitä Charliestakin tuli. Aika valmiskasvoja, se harmittaa :(

Photobucket

Charlie lähikuvassa uusine hiuksine ja kuteineen =)

Photobucket

Charlie oppi Taavin avustuksella potalla käynnin ja puhumisen taidon. (Anteeksi, minulla oli kuva puhumisen opetuksesta, mutta se hävisi jonnekkin)

Photobucket

Taavi hoisi myös Chrisiä. Miksi Neela ei hoivaa näitä lapsia?! :o No ei nyt sentään.. Kyllä Neelakin hoitaa lapsiaan, mutta en nyt ole kuvia ottanut hänestä niitä hoivaamassa =)

Photobucket

Chris on alkanut rueta leikkimään Ruusun kanssa enemmän, kuin yleensä. Mikä lie syy? Taavi istuu miettimässä minkä romaanin seuraavaksi aloittaisi.

Photobucket

Chrisillä on outo taipumus tuijottaa välillä tietokoneen tyhjää kuvaruutua.

Photobucket

Perheen kissa Ruusu, joka on saanut uuden leikkikaverin. Tämä hiiri on joutunut usein Ruusun hampaisiin ja kynsittäväksi.

Photobucket

Ja tässä on Charlie. Taaperosta kasvoi näin mukavan näköinen pikku poika. Tämä on myös Charlien ensimmäinen koulupäivä. Anteeksi en nyt ottanut kakkukuvaa, koska niitä on joka legacyssä ja se alkaa minua itseäni kyllästyttämään =)

Photobucket

Yöllä olivat lumetkin sulaneet ja pojat päättivät tehdä läksyt yhdessä ulkosalla taivaan alla. Chris saa vielä kuumeen kun T-paidassa on. Lumet ehkä sulivat jonkin verran, mutta ei se meinaa, että kesä on!

Photobucket

Chrisille oli kertynyt kasapäin läksyja, joten pikku veli saapui hätiin. Charlie attoi Chrisin yhtien läksyjen kynsistä =)

Photobucket

Taavi katsoi kalenteriaan ja ja tuumasi "Tänään! Tänään on se päivä jolloin..."

Photobucket

YLLÄTYYYS!! Neelan oli aika synnyttää! Mutta joka tapauksessa, perheeseen oli syntymässä tällä hetkellä uusi tulokas. Kumpihan se on?!

Photobucket

Tässä onkin uusi pieni poikavauvamme, nimeksi tuli Christian.

Photobucket

Perheen taloon tehtiin lisähuoneita ja saatiin yäkerta. Kohta saan laitettua ne ikkunat =) Tässä on Christian omassa uudessa huoneessaan, mikä sijaitsee yläkerrassa. Viereisessä huoneessa on sitten tämän veitikan isoveli, Charlie.

Photobucket

Tällä kertaa Neela hoisi Christiania enemmän kuin Taavi, sillä nyt Taavi saa keskittyä enemmän romaaniensa kirjoitukseen.

Photobucket

Tässä on sitten Charlien uutta huonetta. Ei taida poika pitää siitä, kun noin myrtsi ilme, vai onko Charlie vihoissaan siitä, kun ei saa käyttää enää pottaa? =) No ei nyt sentään...

Photobucket

Tuo roskakasa on peräisin Von Rousseneiden roskiksesta. Neelan piti viedä ne, mutta löysikin lautasen minkä halusi tiskata heti. Kohta on taas siisti keittiö!

Photobucket

Perheeseen ostettiin ompelukone. Sillä Neela ompeli, kun Neelalla oli aikaa, eikä vauva huutanut kehdossa.

Photobucket

Sitten olikin synttäri aika! Chrisin vuoro oli kasvaa teiniksi. Kohta esikoinen meneekin yliopistoon ja siellä hän kasvaisikin upeaksi mieheksi! :P

Photobucket

Tuossa Chrisin uusi hiustyyli, perheellä ei ole varaa uusin pukuihin, joten nyt ei saada hyviä asuja heille ;(

Photobucket

Romaanejen kirjoitus on ollut todella mukavaa Taavin mielestä ja nyt hän saikin tuollaisen hienon jutun seinälle! (en muista mikä se on -.-)

Photobucket

Perhe jutustelua: "Hei, miks naiset käyttää korkeita kenkiä?" Charlie kysyi vanhemmiltaan. "Kuule isi on miettinyt samaa asiaa tässä pari päivää, on varmaan verissä!"  Taavi sanoi. Neela oli vähällä avata suunsa, miksi, mutta päätti pitää suunsa kiinni.

Photobucket

"Isipä tietää! Ne haluaa vaikutuksen meihin miehiin!!" Taavi sanoi pojalleen. "Taavi, älä nyt, Charlie...." Neela yritti puuttua väliin ja käskeä heidän syödä, mutta.."Niinkö?! Miksi?!" Charlie kysyi innoissaan. "NYT POJAT MUTUSTAKAA RUOKANNE JA OLKAA HILJAA!! Neela sai vihdoin äänensä avatuksi.

Photobucket

"Mutku mä olin tänään ulkona ja tosta meni yks nainen niin se vaan, että ai kun nämä kengät ovat niin kamalat!!" Charlie kimitti naisen äänellä. Taavi meinasi avata suunsa sanoakseen jotain, mutta näki Neelan mulkkauksen, joten päätti pitää suunsa kiinni.

Photobucket

Taavi ahmikin ruon nopeasti ja pääsi siitä kamalasta hiljaisuudesta, mikä tuli korkokenkä keskustelun jälkeen.

Photobucket

Taavin mietti, että Neela oli yhtä kaunis kuin ennenkin, vaikka oli synnyttänyt jo kolme lasta.

PhotobucketPhotobucket

Perheessä oli alkanut kamala häslinki. Kuntopyörä, joka oli uusi laite tässä perheessä oli koko ajan jonkun käytössä. Ja Taavi maalaa kuvaa Neelasta ja myöhemmin itsestään ja sitten ne ripustettaisiin seinille.

Photobucket

Lunta oli satanut yön aikana lisää ja oli lauantai aamu juuri sopivasti.

PhotobucketPhotobucket

Joten Neela ja Charlie päättivät yhdessä mennä rakentamaan lumiukkoa. Ja siitä tuli oikein mukavan oloinen kaver. Pingviinit ainakin kävivät jututtamassa lumiukkoa!

Photobucket

Suloista! Oli pakko ottaa kuva tästä =)

____________________________________________________________________________

Tässä sitten tämä osa! Toivottavasti piditte osasta! Osa voi olla hieman tönkkö ja kirjoitusvirheitä löytyy varmasti niinkuin joka osasta, mutta ilmoittakaa kirjotusvirheistä, jos ne ovat todella haittaavia =D