Tässä osa 5. Toivottavasti pidätte =)Photobucket

Huomaatte varmaan jo kuvasta. Elikkäs Neela sai potkut :( Eli nyt meneekin huonosti. Onneksi sentään Taavi kirjoittelee romaaneja, siitä tienaa mukavasti välillä :)

PhotobucketPhotobucket

Aamulla taas meni hyvin. Lasten mennessä kouluun tämä eukkonen kävi heittämässä pihalle taikalampun :) Olen innoisani, kun ensimmäistä kertaa saan tuollaisen vehjeen perheeseeni ;P Ylemmässä kuvassa näette muuten Charlien ja Taavikin on sinne mahtunut ^.^

Photobucket

Arvaattekin jo varmaan? Neelan oli heti päästävä koittamaan tätä kapistusta. Sieltä todellakin tuli henki?! ;o

Photobucket

Chris päätti hankkia uutta seuraa ja tutustui tähän syötävän söpöön Milli-koiraan. Siinä meni sitten koko ilta sen tutustumiseen, ja vaikka koirasta tuli hyvä ystävä Chrisille, ei koiraa saanut otettua?! ;o Muutenkin naapurustooni on tullut uusia lemmikeitä, joita ei voi ottaa. Seassa on jopa adoptio koiria, joita ei enää voi ees adotoida. ;o

Photobucket

Vaikka Milli-koiraan meni aikaa, ei Chris pikku-veljeään unohtanut. Chris opetti mielellään Christianille kaikenlaista kivaa ja uutta! :D

Photobucket

Ja oli aika Christianin kasvaa. Heh, erotatteko kumpi on Christian ja kumpi Charlie, kun saman pyjaman saivat se oli minulle tuona iltana vaikeaa -.-' Christian samalla haisteli veljeään. (näyttää ihankuin Christian nuuhkisi jotain xD )

Photobucket

Tässä on Christian. Suosikkini ^.^ Ihana nimikin ^.^ Katsokaa miten suloinen ^.^

Photobucket

Molemmat, Taavi sekä Neela tiesivät, että Taavilla ei ole enää paljoa aikaa, joten päätivät pari pitää vielä ikimuistoisen yön. (Lapsille ei sitten hiiskuta vielä-.- )

Photobucket

Chris tiesi myös, että ei pian näkisi neljään vuoteen CrystalTownia (paikan nimi), koska lähtisi yliopistoon ja päätti siksi lähteä käymään jossain. Saattaisi vaikka puoliso löytyä ;P

Photobucket

Chris todella löysi kaunista naisseuraa. "Huomaatkos miten hieno tuo taulu on? Oikein ..kröhöm.. aika kumma jätkä muuten tuossa!" Chris puheli naiselle, jonka nimi oli.. (anteeksi en muista..vielä) "Mm.. Chris hyvä, tuo on ranskalainen tarjoilija vuodelta 1976" nainen kertoi. (Vuosiluku vetäisty vaan..)

Photobucket

Chris, tiedämme hyvin, että olet kohta lähdössä yliopistoon, mutta olet silti vielä alaikäinen nuihin aikuisten juomiin! Poliisit voivat hyökätä tänne milloin vaan! Heilläkin on harrastuksia! (Harrastus paikka Elokuvat ja Kirjat)

Photobucket

Juodessaan ja heittäessään vihdoin ulkovaatteet pois, hän huomasi tutun hahmon. Hän juoksi tuttua hahmoa kohti huutaen: "Isiiiii!!" Hän on sydämmessään yhä se sama lapsi, niisk!

Photobucket

"Moi, mitä jätkä? Mitäs äitilles kuuluu??" Pertti kysyi halatessaan poikaansa. (Chrisin isä, niinkuin varmaan muistattekin) "Mitäs minä, äitikin voi loistavasti! Mietin tässä vaan, että kohta Taavi heittää henkesä ja mä ja veljet lähetään yliopistoon ja äiti jää yksin sen kissan kanssa jota vihaa..." Chris kertoi vastatessaan isänsä halaukseen. "Älä nyt, minä käyn Neelan luona sitten kyläilemssä, ettei hän olisi yksinäinen!" Pertti kertoi pojalleen motatessaan tätä leikillään käsivarteen.

Photobucket

Nää jätkät sit relas ja meni kattoo yhessä leffan!! No ei.. Pertti ja Chris menivät kyllä katsomaan elokuvan Ihmissusi, vai mikä se oli, mutta Pertti kyllästyi ja lähti...

Photobucket

...juomaan! Hei, kyl tääki isukki osaa bailata! Ja Chrisin tuleva vaimo on tekemässä tälle paukkua.

Photobucket

No niin kuka oli taas oikeessa?!?!?! Kappas poliisihan se sieltä tulee! Ja juurikun Chris sai sen juoman tulevalta vaimoltaan. Poliisi taisi olla vaan vähän houreessa, sillä ei muuta kun vain hymyillyt.

Photobucket

Ja Taavin lahjakkailla taidoilla hän loihti kuvan Neelasta! Pitihän heidän kuvansa seinille saada?! Kaunis kuva, vai mitä ;P

Photobucket

Pian Rouva Neelan kuva sai seuraa. Taavi pääsi vierelle. Hiukan huono kuva, sillä täytyi Taavin maalata itsestään kuva, silleen vaikeasti, sillä Taavi oli ainut luovuuden lahjakkuus tässä perheessä, joten muut eivät voineet taiteilla. Ja Taavi oli saatava seinälle!

Photobucket

Tässä näette Charlien ja Charlien vierellä istuvan tytön. Hänestä tulee Charlien vaimo. Tautalla näette Taavin, joka epätoivoisesti etsii itselleen juttu seuraa.

Photobucket

Ja Charlien olikin aika  saada mahtava todistus! Taavi edessä hurraamassa! Joo, ihmettelin itsekkin miksi Charlien päästä tuli "ZzZzZ". Taisi nukahtaa seisaaltaan...

Photobucket

Ja samana iltana, kun Charlie nukahti pystyyn, tämä pingviini otti juoksu kisan sivuttain tuon koiran kanssa tuolla taustalla. Nauroin, kun tuo pingviini kipitti sivuttain kuvaruudun ohi xD

Photobucket

Nämä kaksi olivat treffeillä, mutta Chrisistä ei ollut hauskaa, kun nainen nauroi koko ajan Chrisille, mitä tämä nyt sitten sanoikaan.

Photobucket

Lumien sulattua koko perhe lähti takapihalla sijaitsevaan jokeen onkimaan.

PhotobucketPhotobucket

Ja todistamassa Charlien kasvua teiniksi. Tämä meinasi sitten sitä, että Chrisin oli mentävä yliopistoon...

Photobucket

Tässä Charlie uuden hiustyylin ja vaatteiden kera! Mukavan näköinen veikko! Mieltymykset ovat löyhkäy ja luovat ihmiset ja inhokki on mustahiuksiset simit. Ja juuri kun tämän vaimolla on mustat hiukset!!!! Anteeksi anteeksi en muista tavoitetta! Saatte tietää sen Perijä-äänestyksessä seuraavassa jaksossa... (Jätän mieltymyksiksi ja inohkiksi sen mikä siinä on!)

Photobucket

Chris yliopistossa, nuorena aikuisena! Plussana uusi tyyli!

Photobucket

Pääaineeksi Chris valitsi taloustieteen. Toiveena Taloutieteen Uran huippu!! (Oliko se noin, anteeksi jos olinkin väärässä)

Photobucket

Yliopistossa Chris sai kokea ensisuudelmansa. Heillä oli treffit ja niistä tuli oikeat unelmatreffit! Ihanaa ^.^

Photobucket

Hänen tuleva puolisonsa toi Chrisille lahjan unelmatreffien kunniaksi!

Photobucket

Näin siinä sitten kävi. Huonosti menee jälleen kerran tällä perheellä!

Photobucket

Tai sitten ei! Taavi pelastui kuolemalta! Kaikki kuitenkin itkivät senkin jälkeen, sillä Taavin kohtalo oli todella lähellä. Neelakin oli surunmurtama.

Photobucket

Jälleen kerran jotain kamalaa tapahtui! Murtovaras keskellä yötä hyökkäsi Von Rousseneiden taloon! Onneksi heillä oli varashälytin!

Photobucket

Mutta se pääsi karkuun! Poliiseihin ei voi luottaa! ÄRH!! Hei mutta! Tuohan on sama poliisi mikä kävi siellä Elokuvien ja Kirjojen salapaikassa vai mikä lie! Onneksi Chris on yliopistolla, sillä poliisi voisi muistaa jotain ja se olisi menoa sitten..

Photobucket

Ja seuraavana yönä murtovarkaasta tapahtui se mitä kaikki pelkäsivät. Taavin oli nyt jätettävä elämä ja astuttava tuon puoleiseen!

Photobucket

Taavin hauta pääsi takapihalle ja Neela oli surun murtama.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Perhe itki katkeria kyyneliä. Mutta elämää on jatkettava eteenpäin! Chris sen sijaan oli yliopistolla autuaan tietämättä murtovarkaista ja Taavin kuolemasta!

Photobucket

Christianin oli aika kasvaa seuraavana iltana Taavin kuolemasta! Iloisin mielin poika näytti olevan silti! Tämä taas tarkoitti sitä, että Charlien oli aika mennä yliopistoon! Christian saisi taas jäädä vähäksi aikaa kotiin vielä lohduttelemaan Neelaa.

Photobucket

Charlie soitti yliopistoon ja pääsi kuin pääsikin oppilaaksi!

Photobucket

Nyt Charlie pääsee veljensä kanssa opiskelemaan ja elämään yliopisto elämää nuorena aikuisena!!

___________________________________________________________________________

Ja tämä tässä sitten olikin! Seuraavassa osassa Christian liittyy joukkoon yliopistoon ja vuorossa on perijä-äänestys! Toivon, että luettuanne kommentoisitte! Muistakaa ilmoittaa jos on pahoja kirjoitusvirheitä! =D