Eli tästä alkaa Yliopisto jakso! Lukekaa ja kommentoikaa ja lopussa perijä äänestys älkää unohtako sitä! Aloitetaan jo :DDPhotobucket

Tässä Chris omassa vuokra-kämpässään. Chrisin piti aluksi olla puolivuotta isossa asuntolassa ja puoden vuoden jälkeen Charlie tuli yliopistoon ja nyt he sitten asuvat omassa vuokra kämpässä. Chrisin pääaine on muuten taloustiede.

Photobucket

Kukaan ei tiedä mistä tässä on kyse. Taitaa Charlieta vaivata koti ikävä, vai ikävöikö hän vain isäänsä, sillä Taavihan kuoli... Charlien pääaine on psykologia.

Photobucket

Tässä nuorin, Christian joka valitsi pääaineekseen matikan.

Photobucket

Tässä ovatkin sitten kaikki koolla. Chris nukkuu vasemmassa "alareunassa". Charlie oikeassa "alareunassa". Ja Christian  "ylhäällä". Anteeksi huono selitys :D

Photobucket

Pojat ruokailivat melkein joka aamu yhdessä. Charlie ja Christian tulivat hyvin juttuun, mutta Chris meinasi jäädä aina porukasta, sillä Chrisillähän ei ole sama isä kuin Charliella ja Christianilla.

Photobucket

Pojat olivat ahkeria ja Chris auttoi pikku-veljeään, jos tällä oli jokin lasku hukassa. Esseitä he kirjoittivat yhdessä paljon.

Photobucket

Christian kuitenkin joutui pieniin ongelmiin kaukoputken käytöstä. Tämä ukko valitti Christianille melkein aina, kun tämä käytti kaukoputkea päivisin.

Photobucket

Mutta osasihan poika pintansa pitää ja ukko lähti häntä koipien välissä harppomaan kotiinsa.

Photobucket

Charlien tehdessä Chili con Carnea, päätti tuli rueta riehumaan. Oli onni matkassa, kun ei tuli käynyt käsiksi Charliehen. Tänne kun ei oltu ostettu edes palohälytintä.

Photobucket

Samalla kun tulipalo riehui, vanhin jonka pitäisi ottaa vastuu, rentoutuu lämpimässä vaahtokylvyssä.

Photobucket

Onneksi nuorin Christiamme otti luurin käteen ja soitti palomiehelle. Kamalaa vauhtia ne autot ajaa...

Photobucket

Christian oli löytänyt onnen. Tämä tyttö on Emmi ja Christianin tuleva vaimo, oli hän sitten perijä tai ei.

Photobucket

Parilla oli oikein hauskaa ja viettivät mukavan illan yhdessä löhöillen lemmenlilluttimessa.Heistä tulee suloinen pari =D

Photobucket

Chrisilläkin oli todella hauskaa, väärä nainen vaan sylissään!

Photobucket

Ja se jatkui pidemmällekin. Toivon todella, että Chrisitä tule isänsä kaltaista! (Lukekaa Extra Mitäs Pertille kuuluu? "1. MPK" Sen löydätte Extrat laatikosta)

Photobucket

Seuraavana iltana Chris kutsui kuitenkin tulevan vaimonsa kylään, eihän tätä saanut unohtaa?!

Photobucket

Jälleen kerran oli Charlie ruennut kokkaamaan. Jestas en päästä tätä miestä enää hellan ääreen. Kohtahan kaikki kuolevat tällaisissa tilanteissa.

Photobucket

Onneksi kuitenkin tällä kertaa vanhin osasi ottaa ohjat käsiinsä ja soittaa palokunnan paikalla!

Photobucket

Tällä kertaa Chris nähtävästi oli katsellut kaukoputkella...

Photobucket

Erittäin mukavanlainen kuva. Toinen ahmii ja toinen pynttäytyy.

Photobucket

Suloinen kuva! Oli pakko ottaa ja laittaa. Christianin esseen teko.

PhotobucketPhotobucket

Ruokamyrkytys kävi läpi Chrisin ja Christianin. Charliehen sen sijaan se päätti olla tulematta.

Photobucket

Vaikka Christian olikin kipeyden kourissa, roikkui hän silti veljensä kanssa. Pojat olivat usein kesällä pihalla pelaamassa palloa tai jotain muuta.

Photobucket

Chris on taas ypöyksin. Tällä kertaa hän katsoo telkkaria, veljiensä ollessa pihalla.

Photobucket

Iltaisin pojat kuitenkin katsoivat yhdessä jalkapallo otteluita ynnä muita otteluita, mitä telkkarista tulikaan. Charlie hymyilee kameralle. ;D

Photobucket

Pojat tilasivat usein pizzaa. Syynä oli kyllä se, että kukaan ei jaksanut lähteä kauppaan ostamaan ruokatarpeita. Laiskoja kun ovat -.-

Photobucket

Muiden syödessä pizzaa, Charlie jutteli puhelimessa ja piti seuraa lehmälle. ("Piti seuraa lehmälle." Kuulostaa tyhmälle xD )

Photobucket

Christian pisti treenaten ja poika treenasi ainakin puolipäivää!

Photobucket

Christian luntti kamalasti veljiltään. Hän teki sitä syödessäänkin.

Photobucket

Aamulla kuuden aikaa pojat heräsivät yhtäaikaa ja Charlie huomasi jotain kauheaa. Lunta oli satanut! Charlie ei oikein pidä lumesta, mutta sen sijaan hänen veljensä riemastuivat asiasta.

Photobucket

Christian ja Chris menivät ulos tekemään kaikkea kivaa mitä lumella voikin tehdä. Chris teki lumiukkoa ja Christian lumienkelin.

Photobucket

Charlie oli jo pukenut vaatteet, että menisi ulos, mutta valkoinen lumipeite ja kylmyys ei oikein houkutellut tätä. Sen sijaan tämä katsoi veljiänsä yläkerran aulan ikkunasta.

Photobucket

Charlie ja Christian tekivät yhdessä esseitään ruokapöydällä. Christian luntti veljeltään joitan asioita, kun Charlie ei huomannut.

Photobucket

Charlie oli niin keskittynyt esseeseensä, ettei huomannut Christianin lunttivan koko ajan. Chris sen sijaan huomasi.

Photobucket

"Hei Christian, mitä sä teet?" Chris kysyi veljeltään. "Esseestä jos et nää, miten niin?" Christian vastasi. "Kysyin vaan, tee ne ite ja kunnolla!" Chris komensi ja käveli olohuoneeseen Christianon mumisten joojoo.

Photobucket

Chris läpäisi yliopiston ja Charlie puolenvuoden päästä Chrisistä. Christian jäi vielä vuodeksi ja perusti osakunnan johon tämä tyttö, Lilli pääsi. Hän asuu nyt asuu Rousseneiden vuokrakämpässä.

Photobucket

Viimeisenä iltana Christian päätti pitää vielä hauskaa viiimeisen kerran.

___________________________________________________________________________

Perijä-äänestys:

Photobucket

Chris Von Roussen on mammona tavoitteinen nuori mies. Vanhin lapsista. Mieltymykset: muokatut hiukset ja urheilullinen sim. Inhokkina mustahiuksiset simit.

Photobucket

Charlie Von Roussen. Perhetavoitteinen. Toisiksi vanhin. Mieltymykset ovat löyhkät ja luovat simit. Inhokkina mustat hiukset.

Photobucket

Christian Von Roussen. Tietotavoitteinen. Perheen nuorin. Mieltymykset työttömät ja luovat simit. Inhokkina alusvaatteet.

Vaikka pojat ovatkin suloisia muistakaa heidän luonteensa:

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

___________________________________________________________________________

Tässä sitten tämä osa. Muistakaa kommentoida ja ehdottomasti äänestää perijää! Kaikilla on saman väriset silmät ja hiukset. Ihokin taitaa olla sama =D Muistakaa ilmoittaa myös haittaavista kirjoitusvirheistä!