Päätin sittenkin tylsyyteni vuoksi tulla kirjoittamaan osaa 8.

HUOM! Paitsi että tässä nyt on sellainen pieni vahinko sattunut, että tästä puuttuu välistä kuvia. Syy siihen on: Kopioin EA kansion ja liitin työpöydälle. Poistin EA kansion sitten tiedostoista ja sitten työpöydällä olevasta kansiosta poistin teiniraskaus hackin. Poistin hackin, koska sen takia simini eivät ikäävtyneet ja kaupunkikämppä lisäri ei toiminut oikein! Sitten käynnistin pelin ja siihen tuli se uusi EA kansio. Sitten siirsin työpöydällä olevasta kansiosta oma tekemät kaupungit siihen uuteen EA kansioon. Ja sitten minä hyvä muistinen ihminen unohdin vaihtaa kamera asetuksia!! Eli pahoittelen tuota isoa mokaani. Anteeksi jälleen huonoa selitys taioani =)

Eli välistä puuttuu kuvia ja siksi en laittanut niitä tänne koska ne olivat huonolaatuisia! Mutta nyt osaan siis...

Photobucket

Geenasta oli kasvanut oikein nätti tyttö, tässä Geena uudessa hiustyylissään keräilemässä perhosia.

Photobucket

Vähän myöhemmin Geenan perhosien keräilyn jälkeen tuli kova ukkosilma ja sitten salama osui puuhun ja vesi sade loppui. Se johti siis tähän. Vimpula todistamassa kamalaa näkyä.

Photobucket

Charlie kiiruhti soittamaan paloauton. "Hei, puumme palaa!" Charlie huusi puhelimeen ja kertoi nimensä ja osoitteensa, mutta ei niinkään rauhallisesti.

Photobucket

Paloauto kiiruhti pihalle ja alkoi sammuttamaan puuta. Vimpula oli jo silloin kiiruhtanut häntä koipien välissä kauas pois.

Photobucket

Puu saain piakkoin sammutettua ja Charlie seurasi rauhallisesti vierestä.

Photobucket

"Kiitos kun pelastit tämän kauniin puumme! Ette tiedäkkään, miten arvostan sinua!" Charlie lausahteli palomiehelle. "No katos hyvä mies, tää on sitä palomiehen työtä. Meinaan sammuttaa nää tämmöset palot" Palomies kertoi. "Ai sää siis vihaat niinku tulta?" Charlie kysäisi. "No onhan musta kiva grillata makkaraa.. Tulessa siis" Palomies sanoi ja lähti.

Photobucket

Neelan todella pitäisi rajoittaa kuntoilua, ihan vain terveytensä vuoksi. Tai siis on kuntoilu terveellistä, mutta pitäisihän Neelan tajuta, että sillonkuin tuntuu, että väsyttää niin mennään nukkumaan. Vieläkin se läkähdys mietityttää sen verran...

Photobucket

Perheen kesken ruokailtiin jopa sunnuntaisin. "Tiesitkös sinä Geena, eilen oli aikamoinen tulipalo aamulla pihassamme, meidän lempipuumme melkein paloi!" Charlie jutteli esikoiselleen. "Öö.. isi, sun lempipuu, mä dikkailen ihan muista puista" Geena sanoi nielaistessaan riisipalleron. Neela ja Doris sen sijaan puhui muista kuin palavista puista.

Photobucket

"Hei kulta, eikös se Taavi, isäsi vaeltelekkin yöllä täällä, minut hän ainakin on kahdesti säikäyttänyt" Doris kysäisi Charlielta. "Minuakin on tultu säikäyttelemään" Neela sanoi Charlielle. "No kai se isäpappa sitten täällä kiertelee" Charlie sanoi ja jatkoi Geenan kanssa aiheesta: palavat puut.

Photobucket

Iltaisin Neela lueskeli musiikin ja tanssin lehteä samalla kun Charlie tienasi mekaanikka tai luovuus pisteitä.

Photobucket

Tietty Neela teki jotain hyödylläsempääkin, kuin välillä kokkasi ja siivosi, tosin hän ei kyllä korjaustöissä tehnyt asioita kunnolla. Kotiapulainen Katri teki kyllä kaiken kunnolla.

Photobucket

Neela päätti vaihtaa hiukan tyyliään, hiuksien kasvettua.

Photobucket

Tietenkään Williamia ja Nadalinea ei unohdettu. Nadalinesta en saanut kuvaa, sillä tänään taaperot kasvaisivat taaperoiksi.

Photobucket

Nadalinesta kasvoi näin söpö pikkutyttö.

Photobucket

Ja Williamista näin söpö pikkupoika. Williamin silmät eivät ole noin tihrut, hän on ummistanut niitä juuri xD

Photobucket

Naadaline muodonmuutoksen jälkeen. Tälle laitettiin samalla lailla hiukset, kuin äidilleen.

Photobucket

William muodonmuutoksen jälkeen.

Eli tuon kuvan jälkeen olisi tullut niitä pieniä epätarkkoja kuvia, joita en edes harkinnut laittaa. Eli nyt olisi siis tullut taaperoiden leikkejä ja kaikkien kolmen lapsien kasvuja, mutta otinpahan kuvat heistä =)

Photobucket

Eli Geenasta oli kasvanut kaunis teinityttö. Kohta olisi aika mennä yliopistollekkin.. Geena sai taivoitteekseeen nautinnon ja mieltymykset ovat hajuvedet ja ahkerat työntekijät ja inhokki hatut. Muistakaa, jätän mieltymyksiksi ja inhokiksi ne mitkä siihen tulevat!

Photobucket

Nadalinesta oli myös kasvanut oikein nätti pikku neiti. Tällä vaan nämä ilmeet vähän reistailee.

Photobucket

Myös William oli kasvanut, noh tällaiseksi komeaksi pojaksi.

Photobucket

Tässä näette perheen lukija hirmut ja haudat heidän päällään.

Photobucket

Tässä näette pinen mitättömän syyn siihen, miksi perheelle tuli paha muisti. No ei. Surullistahan se kun Ruusu kissa kuoli ;'(

Photobucket

Perhe ei voinut kuitenkaan välttää kuolemista. Nyt olisi Neelan vuoro jättää tämä maailma ja astua tuonpuoleiseen Taavin seuraksi.

Photobucket

Mukavaa, Neela puhui seinälle.

Photobucket

Niin tämän LC:n kantaäidin oli aika jättää maailma ja tosissaan siirtyä tuon puoleiseen.

Photobucket

Geena ei tosissaankaan enää jaksanut olla kotona kuuntelemassa muiden vollotusta 24/7 joten päätti mennä bilettämään. Istahtaessaan Yöarkussa vai mikä se oli, Rouva kurjenkaulan viereen, ei tämä voinut olla tillottamatta kurjenkaulaa, tämä oli kuullut koulussa jo niin paljon juoruja tästä eukosta ja nyt tämä todella näki tämän eukkosen livenä!

Photobucket

"Hei, voisiks laittaa mullekkin yhen mehucoctailin?" Geena pyysi tarjoilijalta. "Mikäs siinä neiti" ja tarjoilija alkoi pyörittämään paukkua.

Photobucket

Saadessaan coctailinsa, Geena hörppi sen, kuin veden lasista ja lähti...

Photobucket

...joraamaan... Tyttöhän loistaa lavalla! Monia siellä lavalla ei silti ollut, joten tähdellemme tuli pieni ujoisku.

Photobucket

"Öh.. Eiks kukaan muu joraa?" Geena kysyi hiljaa. Tytön ujoisuus ei kuitenkaan kauaa kestänyt, kuin tämä taas alkoi joraamaan ja tanssimaan musiikin tahdissa huutaen hitaita ja nopeita biisejä.

Photobucket

Kovan melun takia Geena ei enää kestänyt ja päätti siirtyä Stadin lähikahvilaan. Siellä hän tapasi mielenkiintoisen miehen, joka esittäytyi Kreiviksi. "Sulhan on jännä iho, miten se nyt noin?" Geena kysyi Kreiviltä. "No se nyt vaan sattuu olemaan tällanen!" Kreivi sanoi.

Photobucket

"Ooksä paleltunu? Voi sua raukkaa" Geena sanoi ja hymyili Kreiville kauneinta hymyään. "Juu juu, sitä se on!" Kreivi sanoi ja valehteli hiukan. "Kumma toi sun iho kyl on!" Geena vielä lisäsi ja jätti Kreivin pelaamaan muiden simejen kanssa korttia.

Photobucket

Harmaa iho ei ollut ainoa omituinen iho, mitä Geena sinä iltana näki. "Moi, mä oon Geena!" Geena tervehti omituisen näköistä kummajaista, jonka nimeä en muista. "Moi mä oon tällanen jännä tyyppi vaan" nainen sanoi. "Ootsä homeessa?" Geena kysäisi ja perääntyi hiukan. "En lapsi kulta, mä olen noita häh häh häh häää kjäh kjäh hääähhähähää!" nainen, joka sanoi olevansa noita, sanoi ja nauroi.

Photobucket

Tuli aamu ja Geenan oli pakko lähteä takaisin hullujen huoneeseen, jossa pillitettiin 24/7. Geena vielä huomasi lähtönsä aikana noidan taikomassa ukkosmyrskyä. Ja ukkosmyrsky tosiaan kesti kauan.

Photobucket

Charlie ja Doris eivät olleet unohtaneet toisiaan lasten jälkeen, eiei. Vessassa nämä kaksi kyllä aina välillä puuhastelivat omiaan, mitä lie sitten tekivätkään. Mm romanttinen paikka totta tosiaan... -.-

Photobucket

"Ai, Doris sä astuit mun varpaille!" Charlie huudahti. "Oi anteeksi kulta, anteeksi!" Doris pyyteli, mutta kohta molemmat vain nauroivat asialle, kun ei mitään...

Photobucket

Geenan kasvettua, hän ei leikkinyt enää Nadalinen kanssa, mutta tämä ei näyttänyt haittaavan häntä yhtään. "No onpahan enemmän tilaa ja saan päättää miten leikin!"

Photobucket

Pian Charlie sai vieraan, Lehtorin. "Sitten tuo puu paloi ja minä ihan hädissään soitan paloauton! Apua, Hei, meidän puumme palaa!!!" Charlie selitti innoissaan. "Kauhiaa, eihän kellekkään käynyt mitenkään??!" Lehtori kysyi kauhuissaan Charlien puistellessaan päätään. Huomatkaa, heilläkkin on syksy =)

Photobucket

Geenan oli todella aika mennä yliopistoon. Ja niin tämä tekikin.

Photobucket

Perheen pihaan rakennettiin tällainen hökkeli.

Photobucket

Sisälle laitettiin haudat ja kuvat perijöistä ja heidän puolisoistaan.

____________________________________________________________________________

No niin tämä osa tässä ja anteeksi alkuhöpinöistä, sitä oli paljon. Anteeksi osa oli ehkä hiukan lyhyehkö tai ainakin minusta tuntui siltä O_o Kommentteja odottelen ja niitä olisi ihana saada =) Ja jos ette ole vielä käyneet, käykää lukemassa tulevan tarinani esittely pätkä! Sinne pääsette TÄSTÄ