Tässä on osa 10. Toivottavasti pidätte =) Osa on nyt pidempi, kuin ennen, sillä 9. osa oli niin lyhyt ;P Perijäksi valitsitte Geenan.

Photobucket

Geena oli saapunut yliopistoon. Heti ensimmäisenä hän marssi kauppaan ostamaan itselleen ja tuleville sisarilleen uusia vaatteita. Hän muutti myös kampaustaan ja hän on nyt tällainen neitokainen. Ai niin, hän valitsi pääaineekseen taideopin.

Photobucket

Geena lähti pihalle tirkistelemään naapureita hahaa!!

Photobucket

Oho! Sama mies, kun silloin Geenan isän ja hänen veljiensä yliopisto ajalla. Tuleeko tämä mies valittamaan koko Von Roussenin suvulle? No tätä menoa kyllä.

Photobucket

Juupa juu. "Hei sä! Mä näin ku sä katoit ku olin suihkussa! Oliko nii kiinnostavaa ihmisen yksityis elämä!" Mies raivosi Geenalle. "Siis no ei mua kiinnosta sun kroppas!" Geena yritti sanoa nätisti, mutta mies vain jatkoi rähjäämistä ja että Geenaa mukamas kiinnostaisi.

Photobucket

"Kuules nyt sinä herra itserakas! Minua ei tosiaankaan kiinnosta sun likanen ja hajunen kroppas! Joten ole hyvä ja mee muualle, mä oon menossa nyt kylpyyn!" Geena ns. räjähti ja ukko oli aivan äimänä.

Photobucket

"Kuules sinä pikkulikka! Jos mä nään vielä sut tai sun sukus tiirailemas mua, mä soitan poliiseille kotirauhan rikkomisesta!" Mies huusi ja painui pois Geena huutaen peräänsä "Kuule siitä vaan!"

Photobucket

Tämän Kreivin kanssa Geena seurusteli. Kreivi kävi tuomassa jopa ruusun Geenalle, vaikka tiesi, että aurinko polttaisi tämän. Voi kuinka romanttista ^.^

Mennäänpä nyt kotia!

Photobucket

Kotona Nadalina oli löytänyt posteljoonista juttu seuraa. "Moi, mä oon Nadaline, mikä sun nimi on?" Nadaline kysyi pojalta. "Oon Aaron Liimatainen" Aaron vastasi jyrkästi näyttäessään naamansa Lippiksensä alta.

Photobucket

"Huih! Ota toi maski pois sun naamaltas niin nään sun oikeet kasvos" Nadaline sanoi säikähtäen. "Mitä sä nyt? Nää on MUN kasvot!" Aaron sanoi ja lähti pois, peittäen kasvonsa ja kyyneleensä. Herkkä poika, täytyy sanoa.

Photobucket

Samalla Doris ja Charlie puuhailivat, no tätä! "Sä oot niin kaunis, luonnollisen kaunis, ihanaaa!!!" Charlie lauloi vaimolleen. "Char, et sinä nyt noin voi vain polvistua, lapsetkin ovat kotona.. Char nouses nyt!" Doris yritti käskeä Charlieta noloissaan nousemaan ylös.

Photobucket

"Tuutko mun vaimoks toisen kerran?" Charlie jatkoi. "Char-kulta, mehän olemme naimisissa! Nouses nyt ylös. Eikä naimisiin voi mennä uudestaan, kun on jo naimisissa" Doris naurahti ja pakotti Charlien jaloilleen.

Photobucket

William toi tämän neitokaisen koulusta kotiin. Nimi taisi olla Kiira, tai jotain sinne päin.

Photobucket

Will ja Kiira tutustuivat jo heti koulun jälkeen, mutta sitten Kiira suunnisti pihalle kiikkumaan perheen pihan keinuun.

Photobucket

Vanhempien ollessa töissä, jääkaapista ei oikein löytynyt ruoantähteitä, joten Nadaline nappasi salaatti aineet ja veitsen leikkuulautoineen ja alkoi leikata salaattia ja taikoi oikein mehukkaat herkkulautaset.

Photobucket

Ja sitten sen jälkeen Will, Kiira ja Nadaline kävivät pöytään syömään Nadalinen herkku annoksia. "Nadaline, tää on tosi hyvää salaattia, maistuu tosi… ananaksiselle, vai miten se sanotaan" Will kehui siskonsa annosta. "Kiitos Wil, haluatko op….." Nadaline aloitti lauseensa, mutta se keskeytyi Willin aloittaen puhumaan Kiiralle.

Photobucket

"Kiira kulta, maistuuko?" Will kysäisi. "Oi oikein hyvälle, milloinkas meinasit sinne yliopistoon?" Kiira kysyi ja kummatkin jatkoivat juttujaan Nadalinen tökkien Williä, että tämä kuuntelisi hänen lauseensa loppuun. Ei väkisin…

Photobucket

Illalla nämä nuorukaiset jatkoivat juttujaan, noh… Charlien silmien alla. "Pitäähän näitä nyt jonkun vahtia!!!" Joo joo Charlie, mutta mietin vain miltä kannalta Will näkee 'vahtimisesi', saatat häiritä. "Minä en ole koskaan tiellä!" Joo jatka nyt opiskelemistasi Charlie hyvä. Huh!

Photobucket

"Sä olet niin kaunis vaik sul onki päälläs ruma turkoosi jätesäkki" Will 'leperteli' Kiiralle. "Kiitos, oot niin hurmaava" Kiira sen sijaan kehui Williä.

Photobucket

"Hei, mitäs jos me.. tai siis.. alettas seurustelee, oltas yhessä" Will kysäisi ohimennen ja Kiira kuunteli tarkkaan.

Photobucket

"Will… tota, en mä voi. Me ollaan niin erilaisia, me ollaan eri aaltopituudella, meinaan voidaanhan me hangata ja muutaki, mut ei siis yhteen, oikeesti. Sä meet yliopistoonki kohta, mitä järkee?" Kiira selitti lempeästi, mutta suoraan Willille, joka oli murtua. Löytääkö Will itselleen sitä suurta rakkautta? Kyllä, jo tässä osassa! ;D

Photobucket

Kyllähän sentään Willille ensisuudelmansa antoi.. Kumma tyttö, kun ei meidän Will kelpaa! Omapa on asiansa! Hhmmh!

Photobucket

Ja tilanne kehittyi.. aww<33

Photobucket

Viimeinen halaus ja nämä nuorukaiset eroavat ikuisiksi ajoiksi. Olisin ottanut Kiiran yliopistoon ja sitten hän olisi elänyt Willin kanssa elämänsä loppuun asti, mutta tyttö oli luotu sim (siis en minä ollut luonut vaan peli siis) niin en voinut =( Ihme kun tyttö oli niin nätti >;/

Photobucket

Mitäs se tämä tämmöinen on, kun tyttö tekee veljensä läksyt ja veli vaan kuorsaa vieressä?

Photobucket

Ja Nadalinenkin oli aika lähteä yliopistoon. Tämä sai kuitenkin ennen sitä 1000 simoleonin apurahan.

Photobucket

Aamulla yöllä lumisateessa Nadaline istahti autoon, joka suuntaisi oitis kampukselle. Tämä saattaisi olla nyt viimeinen silmäys tähän pihaan, sillä Nadaline muuttaisi kauas Crystaltownista, ellei saisi perijänpaikkaa.

Photobucket

Ja veli heti perässä… Tämäkin sai 1000 simoleonin apurahan.

Photobucket

Ja Will istahti myös autoon, joka suuntaisi kampukselle oitis. Tämä ei sentään olisi viimeinen silmäys tähän pihaan, sillä Will muuttaisi kerrostaloon Crystaltowniin, tai rupeaisi asustamaan setänsä, Christianin luona, ellei saisi perijänpaikkaa.

Yliopistolla:

Photobucket

William näköjään halusi väärennysmasiinan. No otimme sen sitten Nadalinen pisteistä. Olemme niin velkaa hänelle…

Photobucket

Mutta seuraavana päivänä väärennyksen johdosta poliisi saapui asuntola ovellemme. Voi ei! Rahaa ole muutenkaan tarpeeksi..

Photobucket

Poliisi juoksi asuntolan yläkertaan, missä Lilli nähtävästi olikin väärennys touhuissa. "Tietojeni mukaan, olette väärentäneet rahaa!" Poliisi ärähti masiinan vieressä seisovalle Lillille. "En ei.. En ole tehnyt mitään!" Lilli parahti.

Photobucket

Poliisin sakottaessa 1000 simoleonia varoistamme, jotka eivät edes riittäneet, William otti kuitenkin Lillin pyörittämät setelit talteen. "Otan nämä vain…

Photobucket

"Antakaa olla viimeinen kerta, kun teette näin! Muuten vien kaikki putkaan!" Poliisi luennoi Lillille. "Joo joo, emme tee näin enää koskaan, tai joudumme selliin" Lilli otti vastaan tuon luennon ja oli hiukan noloissaan.

Photobucket

"Nyt otan tämän, ettei niin todellakaan enää käy!" Poliisi sopersi ja ryhtyi osoittamaan kummaa 'pyssyä' kaunista väärennösmasiinaamme kohti.

Photobucket

Sinne meni, Poliisi otti lisäksi sängyn mukaansa, sillä varat eivät riittäneet. Onneksi jäi sentään 55 simoleonia, sillä Williamhan otti ne vielä lopuksi ennen koneen häviämistä, sieltä raha pussista!

Photobucket

"Voi kuule Lilli, ei se mitään, minä tyhmä tuon koneen halusin ja sinä kuitenkin sait syyt niskoillesi" William sanoi Lillille poliisin lähdettyä. "Mutta minä osallistuin väärennökseen Will" Lilli sanoi haltijoissaan.

Photobucket

"Mutta ei sinun olisi tarvinnut ottaa syitä niskoillesi, olisit sanonut, että minä halusin koneen, mutta kiitos kuitenkin!" William kiitti Lilliä nauraen ja taputtaen tätä olalle.

Photobucket

Ai juu, tässä on muuten Nadaline.

Photobucket

Poliisin viedessä Williamin sängyn, tämän täytyi nukkua sohvalla, sillä huoneistossa oli vain kolme sänkyä ja tytöt nukkuivat niissä.

Photobucket

Geena, jonka valitsitte perijäksi joutui tiskaamaan kylppärissä, sillä hanaa ei voitu ostaa keittiöön vielä huonojen rahavarojen tähden. Kuinkahan kauan heidän täytyy vielä elää tiukalla?

Photobucket

Tämä mies kävi yhtenä iltana hoputtamassa koko joukkoa kuntoilemaan.

Photobucket

Ensin hän kävi Nadalinen kimppuun, meinasi tulipalo syttyä sen tähden, kun ukko kävi hoputtamassa Nadalinea selälleen tekemään vatsalihaksia…

Photobucket

Ja tulevan perijämme hän pakotti kylmänä talvi-iltana ulos tekemään vatsalihaksia…

Photobucket

On siinä lehmällä opittavaa niin sanotusti käytöstavoissa…

Photobucket

William ja tuo ukko alkoivat pallonpeluu hommiin. Sekin on liikuntaa ja kävi ukko siis Williaminkin kimppuun. Hän kävi ns. sisarukset läpi xD Lilliin tämä ei sen sijaan koskenutkaan ;P

Photobucket

Nyt se lehmä meinasi käydä LIKAISENA nukkumaan Lilli paran sänkyyn :S

Photobucket

Näette, lehmä oli täällä vielä aamulla >=/ No kaksoset olivat läpäisseet lukukauden arvosanalla 5 ja saatin hiukka rahaa remppaan :P Saatiinkin ruokapöytä ja sänky Williamille ;D

Photobucket

Geena opiskeli vielä täysillä, että vanhempansa olisivat ylpeitä tämän palatessa Von Roussenin kartanoon.

Photobucket

"Lilli sä olet tosi kaunis" William leperteli Lillille aamupäivällä pihamaalla. Tuo ukko kyllä ei näyttänyt pitävän siitä…

Photobucket

"Mitä jos menetäs vaikka leffaan huomenna, tai vaikka sitten, kun on lauantai ja luennot ovat molemmilla takanapäin?" Will kyseli. "Noh… tuota kai se käy" Lilli sanoi ujosti. "Niin ujo!" Will ajatteli mielessään.

Photobucket

Pian uusi pariskuntamme jo uskaltautuivat pidemmälle.

Photobucket

Ja tanssahtelivatkin jo… rumissa…. vetimissään..

Photobucket

Luullakseni, että tämä uusi pariskuntamme saattoi häiritä ohikulkijoita, mutta minkäs teet? Menisivät edes sisälle ihan omankin rauhan vuoksi, mutta eipä tämä pariskunta näytä ujolta.

Photobucket

Will on ''loihdittu''

Photobucket

Ja lähemmäksi vaan menee…

Photobucket

Willin sisaret katselivat paria sisältä olohuoneen ikkunasta. "Hei Geena! Tuu kattoo mitä Wil ja Lilli puuhaa!!" Nadaline huudahti siskolleen ja Geena oli sekunnissa ikkunalla. "Lilli on mun paras ystävä ja Will mun veli! Miten ne kehtaa?!?!" Geena huudahti ja lähti pois suuttuneena.

Photobucket

Myöhemmin sinä päivänä Lilli ja Will päättivät mennä syömään. "Haluutko sä multa tätä lettua?" Will kysyy Lilliltä ja Lilli vastaa myöntävästi.

Photobucket

"Njams, olipas hyvää" Lilli sanoo.

Photobucket

"Haaluutko multa vähä tätä keittoa?" Lilli kysyi ja Will sanoi iloissaan "Joo!"

Photobucket

"Mjams hyvää! Syönkin seuraavaksi tuota!" Will sanoo ja Lilli hihittää vieressä.

Photobucket

Päivällä olivat lumet sulaneet, sillä kevät oli lähellä. Will ja Lilli päättivät heittäytyä viileälle ja kostealle nurmelle katselemaan tähtiä. "Lilli katso, tähden lento!" Will sanoi ja Lilli kääntyi Willin osoittamaan suuntaan. Siinä he sitten olivat toistensa lämmössä yöhön asti.

Photobucket

Kahden jälkeen yöllä he sitten menivät juuri ostettuun parisänkyyn Willin huoneeseen joka oli nyt parien huone eli jos täällä asuu pari, niin rakastuneet voivat nukkua yhdessä täällä.

Photobucket

Nadaline ja Geena, jotka nyt sattuivat jäämään vähäksi aikaa varjoon, uuden parin tähden, saivat yhteisen makuuhuoneen. Oli siellä se Lillin sänky, ei sitä minnekkään viety. "Hmm... mikähän kirja tämä on?" Nadaline mietti ja päätti tarkistaa asian lukemalla takakannen.

Photobucket

Nadaline soitti lähetti palveluun ruoka oli lopuillaan ja heidä täytyi saada murkinaa.

Photobucket

"Tässä kaunis neiti" Lähetti sanoi ja hymyili tytölle. "Kiitos vain, lähetti!" Nadaline kiitti.

Photobucket

"Mitä siinä tuijotat?" Nadaline ärsyyntyi lähetin kokoaikaisesta tapituksesta. "Anteeksi, lähdenkin tästä" Lähetti sanoi surullisena katsoen viel Nadalinen perään. Tyly tyttö.

Photobucket

Nyt Nadaline päätti opetella ruonalaiton alkeita.

Photobucket

Geena taas oli loppusuoralla yliopistossa. Päätti hän myös muuttaa tyyliään.

Photobucket

Ja tässä uusi Nadaline, hänkin muutti tyyliään.

Photobucket

Ja lopuksi Lilli, sillä tämä kuuluu piakkoin sukuun.

____________________________________________________________________________

Tässä tämä osa. Pahoittelen saatte vielä seuraavassa osassa nähdä yliopistoa hiukan, mutta on siinä sitten Geenan palaamista kotiinkin. (toivottavasti!), minuun ei kannata tässä asiassa luottaa xD miten tätä yliopostoa tuli näin paljon anteeksi :S No mutta pahoittelen osan kestoa, kesti ennen kuin tämä osa tuli, anteeksi!