Tässä onkin sitten tämä toinen osa. Se tulikin heti melkein putkeen, mutta se tuskin haittaa? Eiköhän aloiteta, vai??

Photobucket

Niin eli jäimme siihen, kun Pertti muutti taloon! Hän sisusti ja rakensi aivan uuden ihmeen :) Pertti päättikin hakea töitä ja päätyi politiikka uraan. Ai niin muuten! Prtti oli tullessaan työtön ja mieltymykset ovat juhla-ja alusvaatteet ja inhokkina kilot.

Photobucket

Tässä näytänkin sitten vähän uusinta taloa! Tässä onkin olohuone ja puolikas Pertti. No ei... Tietokone on tuossa Pertin edessä (ette näe nyt sitä konetta mutta Pertti pitäisi näkyä :D)

Photobucket

Tuossa näkyy nyt sitä konetta, mutta tämä rako tänne vaaleampaan huoneeseen, johtaa kettiöön. Ja kun käännämme kuva ruudun...

Photobucket

...näemme tällaisen ilmestyksen. Eli vaalea keittiömme tässä. Ehditte nähdä makuuhuoneen kyllä aikanaan ja vessankin varmasti :)

Photobucket

Pertti päätyi nyt tällä kertaa vessaan vaihtamaan hiustyyliään. Osaatte kai hahmottaa mistä pääsee vessaan? Elo olohuoneesta ja tuolla näkyy se kone xD

Photobucket

Ja siinä uusi Pertti! "Oi kuinka hassu minusta tuli!" Pertti tuumii.

Photobucket

Nyt vielä, kun Neela oli töissä ja lapsia ei ollut, olikin hyvä aika käydä Pertin kaupassa! Eihän nämä vaatteet käy päinsä!!

Photobucket

"Ottaisin nämä, kiitos" Pertti sanoi. "Se tekeekin 400 simoleonia, kiitos" Kassapoika sanoi vuorostaan..

Photobucket

Ja heti sen jälkeen Pertti kiisi pois. Kohtahan Neela pääseekin töistä! Heheeeee!!!!

Photobucket

Ja hiukan uudenlainen Pertti! Aika komia! Näette myös hiukanmakuuhuonetta...

Photobucket

"*KöhKöh* Olen sairaan *Kök* En voi tulla töihin" Pertti valehteli ja ensimmäisenä työpäivänä 'kipeä'!!

Photobucket

"Hihihihihi" Pertti hihitti. Ja sitten oli taas 'kipeä'. "Voi, pysy kotona ja lepää" Vanhan naisen ääni kuului puhelimesta. "En vähennä lomastasi, koitahan parantua!" Nainen lopetti ja sulki luurin. Pertti oli onnessaan! Nyt hän aikoo viettää koko päivän Neelan kanssa.

Photobucket

Neela pääsikin juuri töistä ja on Huoltoaseman myyjä!

Photobucket

Tässä näettekin nyt sen makuuhoneen sängyn ja yöpöydät. Eli vaatekaappi on vastapäätä sänkyä. Ja huomaatekin mitä parimme on puuhaillut...?!

Photobucket

Neela päättikin mennä sitten valmistamaan heille ateriaa. Molemille tuli nälkä puuhaillessaan. Vaihtaisi nyt ensin vaatteet...

Photobucket

Ruoan jälkeen Neela ryntäsi Pertin syliin: "Anteeksi, tiedän, että otit vapaa-päivän takiani, mutta minun on pakko mennä nyt töihin, kun sain ylennyksen ja niin edelleen" , "Ei se mitään Neelakulta! Alahan mennä ettet myöhästy kyydistäsi..."

Photobucket

Heti kun Pertti kuuli auton lähdön pihasta, hän huusi: "Miksi, oi miksi minun täytyi ottaa vapaa-päivä tänään!!!!!!!!" Oikeastaan naapuritkin olisivat kuulleet, mutta Pertin onneksi heidän vieressään ei ollut  asutusta...

Photobucket

Sen jälkeen Pertti menikin puhelimen luo. "Sinunhan piti hoitaa homma eilen!!" Pertti raivosi. Puhelimen toisestä päästä ei kuulunut kun selitystä. "Tulet sunnuntaina hakemaan ne täältä pois! Ja sitten hoidat homman!!" Pertti raivosi edelleen. Hämärähommia?!

Photobucket

Suutuksissaan Pertti meni rentoutumaan kylpyyn. Näette nyt sitä kylppäriä paremmin... "Miksi helkutissa se ei oo hoitanu hommiasa oikein" Pertti kirosi itsekseen.

Photobucket

Seuraavana aamuna, kun Perttikin oli rauhoittunut jo hiukan, niin Neela ryntäsi vessaan! "Mitä ihmettä?!" Neela mietti. Näyttää lupaavalta...

Photobucket

Miehellä on koko ajan nälkä... -.-

Photobucket

Ja pian Neelakin liittyi seuraan... "Voisimmeko keskustella niistä kaupoistasi, siniperällä?" Neela kysyi. "Ei ole mitään keskusteltavaa! En myy niitä!" Pertti sanoi päättäväisenä.

Photobucket

"Ne kaksi hyvää kauppaa ovat kiertäneet suvussani paljon ja ovat nyt ihan huipulla!!" Pertti kertoi. "Mutta kulta, niistä saisimme rahaa, toisesta about 90 000 ja toisesti 50 000" , "En myy niitä!!"

Photobucket

Hiljaisuus laskeutui ja molemmat katsoivat toisiaan. Neela näyttää viihtyvän alusvaatteissa vai mitä?

Photobucket

"No hyvä on, mutta jos muutat mielesi, niin sano, emme koskaan käy niissä kaupoissa niin se olisi ihan sama jos ne myytäisiin" , "Voin antaa ne jollekin lapsellemme..." , "Pertti!!! Et anna niitä lapsillemme koskaan!!"

Photobucket

Von Roussenin perhe hiljeni ja molemmat tekivät jotain hyödyllistä...

Photobucket

Ensin mentiin kihloihin ja sitten naimisiin... Perhe oli onnellinen.

Photobucket

Mollemmat upottautuivat kuumaan suudelmaan ja mollemmat olivat onnellisia.. Ja he tiesivät myös, että lapsi oli vieläpä tulossa piristämään heidän päiväänsä...

Photobucket

Neelan mennessä hakemaan lehteä, hän löysi tämän postilaatikoltaan. Uusi ehdokas jonkun perijän vaimoksi! Doris Pelkonen! "Hei Doris!" Neela tervehti. "Hei vaan"

Photobucket

"Ole kiltti ja vastaa myöntävästi minulle" Neela rukoili. "Riippuu kysymyksestä" Doris sanoi. "Tule jonkun poikani vaimoksi!" Neela aneli. Neela ei tuollaisia kysymyksiä!!!!

Photobucket

"Oh!" Neela tokaisi. "Sieltä näyttää tulevan ensimäinen! Onneksi olkoon ja voin tulla!" Doris sanoi. "Oi kiitos kiitos ja kiitos!" Neela sanoi. "Katsotaan nyt kenenkä kanssa pääset alttarille" Neela vihjaili...

Photobucket

Sitten tytöt päättivät rueta hengaamaan. (Anteeksi Neelan +-merkit pään yläpuolella!!)

Photobucket

Illan tullessa päätti Pertti rueta jututtamaan vauvaa. Tai siis mahaa... "Voi voi kuka sieltä tuleekaan! Onko se tyttö vai sitten poika? lutulutulutuseniiii!" Pertti oli aivan innoissaan. Neela ei voinut kuin hymyillä.

Photobucket

Taas sillä on nälkä -.-

Photobucket

"Huih! Kyllä se aika rientää" Neela totesi, eikä välittänyt sen enempää, vain jatkoi hommiaan...

Photobucket

Hahahahaha!! Katsokaa! Repesin, kun näin ton xD Siis kuvassa on Neelan maha xD

Photobucket

Neela luki innoissaan ruoanlaitto kirjaa ja etsi ruokaa, mitä voisi kaikille lapsilleen tehdä, kun he olisivat lapsia ja/tai teinejä...

Photobucket

Neela iski silmänsä tähän mukavaan korjaajaan, Taavi Valkamaan. Hengaus käynnistyi.

Photobucket

Ja niin käynnistyi jotain muutakin! Neelan synnytys! Innoissaan Taavi mietti, että tapahtumasta voisi tehdä taulun... kamalaa...

Photobucket

Pian se on ohi. Mies on töissä kun vaimo... "Aaaarghhh... Taavi! Tee jotain...." Neela huusi.  "No mitä tässä vois?" Taavi sanoi ja katsoi taivaalle. "Hei, lintu!" Taavi huudahti. (Hänen ilmeensä on niin, että voisi nähdäkin vaikka jonkun linnun taivaalla...

Photobucket

Ja sieltä kömpikin pikkuinen poika, Chris. "Guguguu, voi pientä lastani" Neela lässytti.

Photobucket

"Kiitos, kun olit mukanani tässä synnytyksessä" Neela sanoi ja ojensi rahaa Taaville, vaikka tiesi perheen varojen olevan vähäisiä... Chris olikin todistamassa rahan antoa. Vauva näyttää hassulle tuolla alhaalla xD

Photobucket

Kun Pertti tuli töistä, hän huomasi jotain maassa. Neela oli unohtanut Chrisin maahan!! "Voi oletko sinä minun lapseni?" Pertti sanoi hiljaa.

Photobucket

Pertti joutui usein vaihtamaan Chrisin vaipat, ilman hoitopöytää vieläpä!

Photobucket

"Hmm.. mikä tuo on?" Neela katsoi ja tarttui paperi nippuun kirjahyllyn kirjojen takana. Paperit olivat kansiossa. "Maksamattomat velat" Neela luki kansion tekstin ääneen. "MITÄ?!?!?!" Neelan huuto kuului makkariin asti.

Photobucket

"SINÄ, SINÄ SIKA OIKEA HIRVIÖ!!" , "MITÄ OLEN TEHNYT!!!!!"

Photobucket

"ÄLÄ SINÄ KUULE YRITÄ ESITTÄÄ MINULLE! LÖYSIN MAKSAMATTOMAT VELKASI!! ETKÄ EDES MEINANNUT MYYDÄ NIITÄ KAUPPOJASI!!! Neela kirkui. Tuon kuullessaan Pertti vaipui epätoivoon.

Photobucket

"MINULLE RIITTI!" Neela tiuskaisi. "Mutta.. Mutta..."

Photobucket

"TULIT TALOONI VELKOINESI, JA TÄÄLTÄ SINÄ MYÖS LÄHDET NIINE MILJOONIESI VELKOINESI!!!" Neela huusi.

Photobucket

"ET TULE TALONI NURKILLE! ET KOSKAAN NÄE CHRISIÄ! PAINUT VAIKKA HIIVATTIIN MINUA EI LIIKUTA! ET KOSKAAN ENÄÄ TULE MATELEMAAN TÄNNE! ASIA ON LOPPUUN KÄSITELTY!" Neela raivosi. Hän ei ole ikinä ollut näin vihainen. "Mutta......." Pertti yritti...

Photobucket

"EIKÖ SANA KUULU?! ULOS!!!" Neela raivosi ja kuuli samalla Chrisin itkevän.Pertti kuuli myös oman pienen lapsensa itkevän, mutta ei voisi mennä sinne, koska tämä häädettiin pois omasta kodistaan.

Photobucket

Pertti oli täynnä raivoa ja vihaa, mutta nyt hänen vain oli pakko...

Photobucket

...lähteä...

Photobucket

Neela rauhoitti poikansa, laittoi juhlapuvun ylleen ja soitti Taavin kylään... Ja Taavi oli onnessaan, kun saa olla Neelan kanssa kahden.

Photobucket

He juttelivat koko yön niitä ja näitä ja Neela tunsi olevan onnellisempi, kuin Pertin kanssa. Neela kuunteli iloisin mielin Taavin juttuja yliopistosta ja kuinka hän jätti sen kesken ensimmäisinä tunteinaan siellä. Hän on tehnyt päätöksensä. Ja se on Taavi Valkama.

____________________________________________________________________________

Siinä sitten tämä toinen osa! Kommentoikaa ja kertokaa ihmeessä mielipiteenne toisesta osasta! :DD Virheitä saattaa olla, joten ilmoitelkaa niistä jos ne ovat pahoja virheitä.... kiitos jo etukäteen :P