Hei vain taas! Anteeksi osien välin pituutta, mutta koulukiireiden ja yksityiselämän vuoksi en ehdi paljoa pelailla =D Mutta 7. osa on tässä =D

Photobucket

Charliesta tuli siis perijä! Charlie muutti takaisin yliopistolta kotiinsa. Siellä Neela ja kissa, Ruusu odotti perijän paluuta! Charlie kertoi äidilleen yliopisto tapahtumat heti kotiin päästyään ja Neela kuunteli poikansa keromisia ylpeänä.

Photobucket

Eihän siinä kauaa mennyt, kun Neelan jo täytyi jättää aikuisuus sikseen ja siirtyä eläke-ikään, kokemaan vanhuuden ajat. Chrishän se siellä taustalla on! Chrisin elämäkin alkoi hyvin ja pääsi juhliin. Christian sen sijaan ei päässyt juhliin, sillä en ole pelaillut tällä vielä, mutta takaisin päätalouteen, näette tuossa tuon posteljoonin, Doriksen...

Photobucket

...nimenomaan Doris oli valittujen listalla ja  Charlie päätti 'tyytyä' häneen. Charliella ja Doriksella juttu luisti hyvin ja päättivät he juhlia Neelan syntymäpäiviä oikein kunnolla! Huomatkaa Neela ja Taavi taustalla!

Photobucket

Tilanne kehittyikin romanttisimpiin tunnelmiin ja pari päätti tutustua toisiinsa pohja juuria myöten. (Tuo lippis ei kyllä mikään romanttinen ole, eikä tuo pukukaan) Samalla Charlie pölli pari laskua Doriksen laskupussukasta ihan vain kieroisuuttaan, onhan Charlie 'kunnon' poika ja auttoi paria köyhiä lasku rytäkältä!

Photobucket

Samalla kun tuo nuori parimme lähentyi, uusi teräsmummomme Neela Von Roussen vaihtoi tyyliään. Eikös tullutkin Cool? ;D

Photobucket

Tadaa!! Aamulla Charlien kutsuttua Doris kylään, he muuttivat yhteen ja Doris sai luopua rumista rääsyistään ja vaihtoi paljon coolimmat kuteet päälleen. Aika kaunis vai mitä?? Charlie ihailee tulevaa vaimoaan taka-alalta. By the way; Coris toi taloon vain 1000 simoleonia.

Photobucket

Perhe rakensi uuden talon ja Neela ystävystyi Ruusuun entistä enemmän, sillä katista tuli mieleen aina Taavi enemmän ja enemmän.

Photobucket

Seuraavana päivänä remontin jälkeen keittiöstä tuli ihanat tuoksut perheen nenään. Asialla oli uusi tulokas Doris. Charlien tuoksutellessa lättyjä myös Neela päätti littyä nuuhkimis joukkoon, enää puuttuisi kissa Ruusu, mutta se nyt on jossain, missä ei pitäisi...

Photobucket

Perheen ruokailessa Charlie asetti samettisen rasian Doriksen lautasen viereen. "Charlie, mikä tuo on?!" Doris kiljui iloisena Neelan tuijottaessaan rasiaa kateellisena. "Avaa rasia ja katso itse, rakas" Charlie kuiskasi Dorikselle katsoen tätä syvälle silmiin.

Photobucket

Doriksen avatessa rasian Charlie mietti oliko vielä liian aikaista, mitä jos Doris ei vielä suostuisikaan tämän vaimoksi. Doriksen silmät kiilsivät onnesta. "Sehän on vallan suuri!" Doris kiljui innoissaan. "Niin Dorin, tuletko vaimokseni?" Charlie kysyi varovasti Doriksen ihaillessa sormusta.

Photobucket

"Vai että tulenko?! Tietysti tulen!" Doris sanoi innoissaan ja sujautti sormuksen sormeensa. Se sopi juuri täydellisesti ja Charlie katsoi tulevaa vaimoansa aivan lumoissaan. Neela tunsi itsensä yksinäiseksi ja kateelliseksi, sillä hänelle tuli aina vain Taavi ja heidän aikansa mieleen.

Photobucket

Ruon ja kosinnan jälkeen Neela päätti joogata saadakseen palan kurkustaan loksahtamaan takaisin paikoilleen.

Photobucket

Menihän siinä jonkin aikaa, kun Charlie ja Doris pitivät parin minuutin häät jossa olivat vain he osallisena. Huomatkaa myös, että oltiin saamassa yksi pari jalkoja taloon.

Photobucket

Doriksen hakiessa postia hän näki läkähtyneen Neelan pihalla. Oliko Neela kuntoillut TAAS liikaa?! Tuota tapahtuu Neelalle usein ja voin varoittaa, että näette osan aikana Neelan vielä tuossa tilassa =) Perheen varat riittivät myös kahteen autoon. Punainen on Doriksen ja sininen on Charlien.

Photobucket

Pian tuli sen aika. Doriksen ja Charlien esikoisen olisi aika kömpiä maailmaan ja Doris joutui tyytymään vain kissan seuraan, sillä Charlie oli töissä ja Neela ylläri pylläri läkähtymäisillään ulkona.

Photobucket

Sieltä se pikkuinen TYTTÖ vauvo tulikin! Vihdoinkin tyttö jeah ihanaa! Tyttöjä saapuu minulle harvoin ja olen ikionnellinen tästä =D Tytön nimeksi tuli Geena, isoäitinsä Neelan mukaan. Tyttö peri isänsä silmät ja isänsä hiukset, toivottavasti edes hiukan äitinsä kasvon piirteitä! :D

Photobucket

Anteeksi kovasti!! Minun oli pakko muutattaa perhe pois tontilta ja asetettava toiseen, sillä kaikkien ihannoima bugi oli saapnut sinne, joka todellakin häiritsi, jos jotain halusi rakentaa =/ Suosittelen Doriksen lukemaan lasten kasvatusta, kun ei näytä tietävän miten pikkuisia pidellään.

Photobucket

Tämä on todellakin niiiin omituista. Doris päätti koittaa, millaista on olla kana.

Photobucket

Sille uudelle tontille päästessään ei vain Doris ollut paikoillaan. Ruusu päätti kipittää ympäri jalka käytäviä ja autoteitä.

Photobucket

Ja Neela oli lähellä saada sydänkohtaus.

Photobucket

Illalla kun kaikki olivat menneet nukkumaan Charlie päätti pitää tuota... kröhöm... omassa rauhassa illallisen ilman vaatteita.Tämän kun kaikki näkisivät niin....

Photobucket

Charlie näytti pitävän illallisestaan ja oli todella lähellä, ettei tehnyt tästä tapaa.

Photobucket

Doriksen oli aika lähteä takaisin töihin, hän on muuten jonkun leirin musiikin ope.

Photobucket

Palatessaan kotiin Doris tunsi kamalan pahan olon vatsassaan. Oli lähellä ettei Doris laatannut auton viereen.

Photobucket

Huono olo ei kuitenkaan loppunut siihen. Doris tunsi kamalan vihalisun vatsassaan ja huono olo vain yltyi yltymistään. Pian kuitenkin asia helpottui ja Doris tajusi saaneensa keskenmenon. Nainen itki isoja kyyneliä ja kertoi Charlielle heti kamalan uutisen.

Photobucket

Vähän ajan päästä kuitenkin asia jäi syrjään, sillä Doriksen maalatessa taulua miehestään hän tunsi kummallisen tunteen vatsassaan jälleen ja maha kasvoi. Doris oli onnessaan ja meni ilmoittamaan jälleen miehelleen asiasta.

Photobucket

Pikku-Geenaa ei tietenkään saanut unohtaa! Tyttö kasvoi mummonsa avituksella ja hänestä kasvoi oikein kaunis pikku-neiti.

Photobucket

Neela vaihtoi Geenan tyyliä ja tytöstä tuli entistä suloisempi.

Photobucket

Neela hoisi Geenaa paljon, sillä tämä muistutti niin itseään. Charliella ja Doriksella oli kädet täynnä töitä ja Doris ei millään jaksaisi huutavaa taaperoa, sillä raskaus oli hyvällä mallilla ja tämä vain nukkui ja söi. Eihän se mitään, Neela tiesi mitä tehdä.

Photobucket

Doris, joka illalla valmisti perheelle illallista tämä huomsi vaalean hahmon ulkona. Doris kiljahti niin, että kaikki meni hajalle ja perhe ryntäsi keittiöön. Doris kertoi näkemästään, mutta silloin se valkoinen hahmo, joka oli Taavi, oli kadonnut. Neela uskoi Doriksen kertomaan ja oli melkein joka yö pihalla katsomassa tapahtuisiko mitään, mutta ei...

Photobucket

Eräänä iltana Neelan palatessa lenkiltään, tämä sai jälleen lämpöhalvauksen.

Photobucket

Nainen oli jälleen läkähtyä. Eikä Taavi-haamuakaan näkynyt missään. Toivotonta.

Photobucket

Vielä aamulla Doriksen hakiessa lehteä, tämä näki Neelan läkätymässä. "Rouva.. Rouva.. Onko kaikki hyvin?" Doris yritti kysyä, mutta Neela ei pukahtanutkaan. Doris oli soittaa ambulanssin, mutta sitten Neela virkosi.

Photobucket

Geena kasvoi lapseksi ja oli erittäin suloinen tyttö. Älkää välittäkö, hän ei ole noin vihainen, mutta näyttää nyt tuossa leikiessään =D

Photobucket

Ruusunkin oli aika kasvaa vanhukseksi. Itse en huomannut eroa, mutta kai te nyt huomaatte=D

Photobucket

Pian tappahtui jotain kamalaa! Charlie meni ihan viattomana tähyilemään kaikoputkella tähtiä ja joku lautanen sieltä vain pyöri ja varasti Charlien ;'( no eii.

Photobucket

Charlie parka oli aivan kauhuissaan ja piti putkesta kiinni lujaa, mutta turhaa. Charlie antoi periksi ja lautanen sieppasi Charlien ja lensi taivaan tuuliin. Perhe ei tullut paikalle, sillä...

Photobucket

... Doriksella alkoi synnnytys. Neela ja Geena seurasivat synnytystä huutaen ja kannustaen.

Photobucket

EIH EIH!! Eikö se loppunutkaan siihen??

Photobucket

Perhe huusi innoissaan ja lapset olivat sukupuolelataan TYTTÖ ja poika! Taas tyttö!! Ihanaaa!!! Pojan nimeksi tuli William ja tytön nimeksi Nadaline. Ihanaa kaksoset =)

Photobucket

Ruusu tuli katsomaan kun jokin kolisi pihalla muut olivat nukkumassa. "Mitäs?!" Charlie huudahti tippuessaan kovalle asfaltille.

Photobucket

Charlie kääntyi taaksepäin ja katsoi tarkkaan. "U-u-ufooo!!!" Charlie huusi ja tajusi olleensa lentävässä lautasessa.

Photobucket

Charlie kääntyi takaisin ja huusi: "ÄÄÄÄÄK!!!!" Ja sitten lähinaapurusto heräsi kamalaan meteliin ja se oli Charlien huuto.

___________________________________________________________________________

Tässä sitten seitsemäs osa! Kommentoikaa ihmeessä, se piristää minua huomattavasti tässä vaiheessa =D Amteeksi muutes kaikkien osien nimet. En ole hyvä keksimään niitä :/